Duurzame Dinsdag

De eerste dinsdag van september staat al jaren bekend als Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Duurzame Dinsdag heeft hiermee als doel het kabinet te stimuleren duurzame ideeën en initiatieven te faciliteren en initiatiefnemers de mogelijkheid te geven om via deze weg het initiatief of idee een impuls te geven.

Doelstelling Duurzame Dinsdag

Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen. De LIDL Voedselprijs is met name interessant voor de Agri Meets Design achterban! Deze prijs zal worden uitgereikt aan een idee of initiatief dat de productie/consumptie van voedsel verduurzaamt.

Lidl Voedselprijs

Een betere wereld begint bij… je bord!​

Lidl wil als supermarkt, nu en in de toekomst, het beste voor haar klanten en de wereld om haar heen. Het assortiment komt in toenemende mate tot stand met extra aandacht voor mens, dier en milieu. Lidl richt als discounter haar bedrijfsvoering efficiënt en kostenbewust in waardoor er zuinig wordt omgegaan met grondstoffen en energie. Lidl is voor het zesde jaar op rij trotse partner van Duurzame Dinsdag. Weet jij hoe de productie en/of consumptie van voedsel nog duurzamer kan worden? Doe mee en maak kans op de Lidl Voedselprijs van €1000,- met ondersteuning van Lidl zelf!

Meedoen

Meedoen aan Duurzame Dinsdag is heel eenvoudig voor initiatiefnemers. Tot 15 juni is het mogelijk om je in te schrijven, dat doe je eenvoudig via dit online formulier.

Kijk voor meer informatie over de Duurzame Dinsdag op www.duurzamedinsdag.nl .