FoodUp! Academie 2019: meld je nu aan!

Ben jij een voedselprofessional, ondernemer, beleidsmaker, student of op een andere manier actief in de Brabantse agrifood? Wil jij je omringen met een netwerk van twintig veranderaars en met hen ontdekken hoe jij je kunt inzetten voor een gezond en eerlijk voedselsysteem? Meld je dan nu aan voor de derde FoodUp! Academie.

De provincie Brabant huist de beste ondernemers, ontzettend veel kennis, een rijk landschap en haar inwoners houden ook ongelooflijk van lekker eten. Tegelijkertijd moeten we onder ogen zien dat de provincie als geheel duurzamer, gezonder en eerlijker voedsel voort moet gaan brengen. Daarom organiseren we deze academie voor koplopers uit de agrifood sector, om jullie op weg te helpen, contacten te laten leggen en samen invulling te geven aan het toekomstbeeld dat jij zelf voor ogen hebt.

“Door de FoodUp! Academie kwam ik op plekken waar ik anders niet zo 1, 2, 3 terecht zou komen” 

Maarten Lockefeer, Keukenconfessies

Wat is de FoodUp! Academie?

De FoodUp! Academie geeft je een overzicht van het voedselsysteem door je mee op reis te nemen door de hele keten. Het programma van vijf dagen biedt ruimte voor zowel theorie als praktijk, maar ook leren van elkaar is een belangrijk onderdeel. We geven je kennis en inspiratie die je kunt gebruiken in jouw dagelijkse praktijk. Ook werk je samen met andere deelnemers aan jullie eigen ideeën middels een zelf te formuleren opdracht en krijg je toegang tot een breed netwerk van Brabantse voedselveranderaars. De FoodUp! Academie is een initiatief van FoodUp! Brabant.

Meld je nu aan!

Wil jij ontdekken wat en hoe je kunt bijdragen aan de verandering van het voedselsysteem? Ben je beschikbaar op 26 en 27 september, 11 oktober, 8 november en 29 november? Schrijf dan een motivatiebrief en CV (beide maximaal 1 A4) en stuur deze vóór 24 juni 9.00 uur naar academie@foodupbrabant.nl

Beantwoord in je motivatiebrief de volgende vragen:

• Waarom wil je meedoen?
• Wat is op dit moment jouw grootste voedselvraag waarmee je graag aan de slag wil gaan?
• Hoe ziet jouw ideale voedseltoekomst eruit?
(ongeveer een alinea per vraag):

Meer info:

FoodUp! Academie