Hosts gezocht voor The Embassy of Food

Lijkt het jou leuk om te helpen op The Embassy of Food tijdens Dutch Design Week 2017?

Wat is The Embassy of Food?

The Embassy of Food is één van de acht ambassades die onderdeel zijn van het World Design Event op Dutch Design Week 2017.

Hoe willen we in de toekomst ons eten verbouwen, verwerken, vervoeren en eten? Hoe gaan we in de toekomst om met schaarse grondstoffen, dierenwelzijn, voedselverspilling en de invloed van big data en technologie? Ter ere van haar 5-jarige jubileum presenteert Agri meets Design samen met de Dutch Design Foundation tijdens de Dutch Design Week the Embassy of Food – Looking Back to Now!

De curator van The Embassy of Food is eetontwerper Marije Vogelzang. Voor de interactieve expositie selecteert zij selecteert zij baanbrekend werk uit binnen- en buitenland.

Wanneer hebben we hosts nodig en waarvoor?

We hebben hosts nodig voor de periode van 20 tot en met 29 oktober. We verwachten dat de we het meeste aantal hosts nodig hebben tussen 09.30 en 18.30 in verband met de expositie. Op sommige dagen staan er echter ook zaken in de ochtend en/of de avond op het programma. Het gaat om de volgende diensten: ochtend van 08:30 tot 14:00 en avonden van 13:00 tot 21:30. Uiteraard met rustmomenten

We hebben mensen nodig die helpen bij de expositie, maar ook in de ontmoetingsruimte en het restaurantgedeelte.

Wat bieden we?

  • Een vergoeding in VVV bonnen, gebaseerd op €7,50 per uur. Je ontvangt de bon direct aan het einde van de dag.
  • Een vergoeding i.v.m. eten
  • Een passe-partout voor de Dutch Design Week (optioneel)

Wat vragen we?

  • Je bent minimaal twee dagen beschikbaar. We hebben een voorkeur voor hosts die meerdere dagen beschikbaar zijn
  • Je bent aanwezig tijdens de kick-off borrel op 20 oktober van 16.00 – 17.30 in Eindhoven. We gaan ervan uit dat alle hosts hierbij aanwezig zijn. Mocht je echt niet kunnen, laat dit dan via onderstaande tabel weten onder het kopje ‘overige opmerkingen’ in de tabel hieronder.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een bericht naar info@tgle.org waarin je aangeeft op wanneer je host zou willen zijn en tijdens welke diensten je beschikbaar bent (dag en tijdstip).

Stuur deze tabel ingevuld mee!

En dan?

Uiterlijk op 22 september hoor je van ons op welke dagen en op welke tijden we je in kunnen plannen. Zou je de opgegeven dagen tot dan toe nog even vrij kunnen houden? Mocht er onverwachts toch iets tussen komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan ons via info@tgle.org!

Op een later moment ontvang je meer informatie over de rol die je precies hebt. Dank voor je aanmelding!

Lees meer over The Embassy of Food.
Lees meer over het World Design Event.