Dutch Design Week: 19 t/m 27 oktober 2019

Ben jij ontwerper, boer, beleidsmaker of een andere professional werkzaam in de agrifood of creatieve industrie? Kom dan langs bij STUDIO Agri meets Design op de Dutch Design Week.

Agri meets Design bestaat in 2019 zeven jaar. Tijdens de Dutch Design Week blikken we terug op jaren van praktijkervaringen, waarin tientallen boeren en ontwerpers samenwerkten aan vernieuwingen in de landbouw. Dit rijke netwerk van kennis en ervaringen komt nu voor het eerst actief samen en presenteren we in een nieuwe vorm: STUDIO Agri meets Design.

In de STUDIO kan je een kijkje achter de schermen nemen en de samenwerkingen tussen de agrifoodsector en de creatieve industrie zelf ervaren. De STUDIO is een werk- en ontmoetingsplek waar verbinding, samenwerking en verdieping centraal staan. STUDIO Agri meets Design is dit jaar te vinden op een nieuwe plek! We verhuizen van het Ketelhuisplein naar de creatieve broedplaats Sectie-C.

Ben jij zelf ontwerper, boer, beleidsmaker of andere professional in de agrifood of creatieve industrie? En wil je meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking? Kom dan zeker even langs! De hele week zit Agri meets Design klaar om met jou om de tafel te gaan.

Lees hier het hele verhaal.