Doe mee aan The Global Food Innovation Summit

Agrifood-bedrijven kunnen met ondersteuning van de Nederlandse overheid deelnemen aan voedselinnovatiebeurs Seeds&Chips in Milaan. Het evenement vindt plaats van 6 tot en met 9 mei 2019.

Tijdens Seeds&Chips worden innovaties door de hele voedselketen (van boer tot bord) onder de aandacht gebracht, zoals oplossingen voor wereldwijde uitdagingen als klimaat verandering, droogte, verzilting, groeiende wereldbevolking en schaarser wordende natuurlijke hulpbronnen. Gedurende vier dagen is het evenement een internationale ontmoetingsplaats voor influentials, high officials, start-ups, investeerders, incubators maar ook voor grote multinationals en bedrijven met innovatieve ideeën die aandacht hebben voor duurzaamheid.

Conferentie Kringlooplandbouw
Tijdens Seeds&Chips 2019 zal Nederland een conferentie organiseren op het gebied van Kringlooplandbouw, een aantal Nederlandse en Italiaanse ‘best practices’ zullen worden toegelicht. Waarbij dwarsverbanden met andere sectoren aan bod zullen komen (water, nieuwe materialen, creatieve industrie). Bedrijven die actief zijn op deze gebieden kunnen ook deelnemen aan de gezamenlijke stand.

Collectieve stand
De Nederlandse collectieve stand die door de posten in Italië financieel zal worden ondersteund biedt ruimte voor 12 bedrijven. Deelnemende bedrijven betalen een eigen bijdragen van 500 euro en 95 euro (excl. BTW) voor de huur en verzekering van de stand. De kosten voor reis, verblijf en eventuele aanvullende diensten zijn ook voor eigen rekening.

Bedrijven kunnen tot 11 februari hun belangstelling tonen door een mail te sturen naar
mil-ea@minbuza.nl