Boerenkracht is een kunst

Vernieuwend ondernemen is een kunst. Naast de mooie successen zijn er ook uitdagingen en hobbels te nemen. Met hard werken en gezond boerenverstand kom je een heel eind. Kijken vanuit een andere hoek naar je bedrijf kan ook helpen, bijvoorbeeld door de ogen van een ontwerper of designer. Een creatieve kijk kan zeer inspirerend zijn en laat je zien hoe je bedreigingen omzet in kansen door uit te gaan van je eigen (boeren)kracht!

Ben je benieuwd hoe je creatief geïnspireerd kunt worden om te (blijven) innoveren? Kom dan naar het ochtendsymposium ‘Boerenkracht is een kunst’ op 24 augustus 2018, de Boerendag van Stöppelhaene. Locatie: De Leeren Lampe in Raalte. In deze bijeenkomst geven boer, consument en kunstenaar hun visie en vertelt innovatief ondernemer Louwe de Boer van Urk vol trots over hoe hij omgaat met kansen in de visserij die op zijn pad zijn gekomen.

Programma
09.30 uur Ontvangst met koffie en thee in de Leeren Lampe, Almelosestraat 2 in Raalte
10.00 uur Start inhoudelijk programma – welkom door dagvoorzitter Roland Kip
10.10 uur Agri Meets Design – Eten in 2030
10.25 uur Van bedreiging naar kans door Louwe de Boer Ekofish Group
11.00 uur Boer en consument door Agri Meets Design
11.15 uur De Boerenwereld Draait Door
11.55 uur Lancering van Hallo Boer
12.00 uur Afsluiting
12.05 uur Lunch mede mogelijk gemaakt door Salland Boert en Eet Bewust

Na de lunch ben je uitgenodigd om de Boerendag op het Stöppelhaeneterrein vrij te bezoeken waar ontwerpers, designers en de agrarische sector je graag verrassen.

Aanmelden
Meld je hier aan via de website van het Agri&Food Innovatiecluster Regio Zwolle. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Mocht je nog vragen hebben neem dan hier contact op.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Agri & Food Innovatiecluster, in samenwerking met gemeente Raalte, St. Stöppelhaene, Booijink veevoeders, Rabobank, LTO Noord, provincie Overijssel, De Kracht van Salland, Salland Boert en Eet Bewust, The Green East, Agri meets Design, Kennispoort Regio Zwolle en Landstede MBO Raalte.