';

Evenementen

Dutch Design Week

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad vind je hier onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Bekijk evenement

Design Karavaan

De Design Karavaan is een initiatief van Agri meets Design. Het idee van een karavaan is meters maken. Daarvoor is het nodig om verschillende partijen samen aan tafel te brengen. Daar voegen we een designer aan toe. Want designers zijn met hun vernieuwingskracht, meer dan wie dan ook, in staat om problemen vanuit een frisse invalshoek te bekijken. Zo worden vragen oplossingen en ontstaan er nieuwe denkrichtingen, perspectieven en praktische mogelijkheden voor alle stakeholders. En dat in een fractie van de tijd die verandertrajecten vaak duren.

Bekijk evenement

Future Food Design Awards

De Future Food Design Awards (FFDA) nodigt ontwerpers van over de hele wereld uit om hun ideeën en projecten aan te melden voor deze internationale stimuleringsprijs om vernieuwende en disruptieve ontwerpen voor een duurzame voedseltoekomst in de schijnwerpers te zetten.

Bekijk evenement