Diners

Creative Food Heroes Diner

The Embassy of Food en food designer Chloé Rutzerveld presenteren tijdens de Dutch Design Week een unieke dinerreeks: Creative Food Heroes Diner. In The Embassy of Food op het Ketelhuisplein kan je middenin onze expositie aanschuiven voor deze bijzondere culinaire ervaring.

Ontwerper Chloé Rutzerveld ontwikkelt samen met ontwerpers die onderdeel zijn van The Embassy of Food en lokale boeren die meedoen met het Food Heroes / Agri Meets Design traject een uniek culinair concept dat alle zintuigen prikkelt. Tijdens het diner ervaar je de expositie vanuit een andere dimensie: je kan de ontwerpen en verhalen erachter letterlijk proeven.

Tijdens elke gang wordt steeds een ander voedselvraagstuk uit onze expositie geserveerd. Proef en ervaar de toekomst van plantaardige eiwitten, de mogelijkheden van voedselverspilling en de status van onze gezondheid. Ontmoet de ontwerpers en boeren de schuilgaan achter het eten op je bord. Het diner neemt je in drie gangen mee op culinaire verkenningstocht! Een niet te missen culinaire ervaring op de Dutch Design Week.

Data en reserveren:
Zaterdag 21 oktober 18:30 – 21:00 (Reserveer hier)
Zondag 22 oktober 18:30 – 21:00 (Reserveer hier)
Vrijdag 27 oktober 18:30 – 21:00 (Reserveer hier)
Zaterdag 28 oktober 18:30 – 21:00 (Reserveer hier)

Kosten:
65 euro per persoon (incl. drank/koffie/thee) voor een 3-gangen diner

Locatie:
The Embassy of Food
Ketelhuisplein, Eindhoven

Overige informatie: Het gehele diner is vegetarisch (geen vlees/vis). Heeft u andere specifieke dieetwensen, geef die dan uiterlijk drie dagen van te voren door via chloerutzerveld@gmail.com en noem hierbij u naam en de datum van de reservering.

Over Chloé Rutzerveld
Chloé Rutzerveld is een food designer die aspecten van wetenschap, technologie en natuur combineert om nieuwe manieren te ontdekken om voedsel efficiënter, gezonder en duurzamer te maken. Ze studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft sinds haar afstuderen een eigen ontwerpstudio. Bij haar projecten Edible Growth – waarin ze de mogelijkheden van 3D printen verkent – en Strooop! – de eerste groentenstroopwafel van Nederland – maakt Chloe op slimme wijze gebruik van culinaire kennis, wetenschappelijke inzichten, technische mogelijkheden en een flinke dosis creativiteit. Haar project Strooop! is genomineerd voor de Dutch Design Award 2017.