Food & Design Festival 2017

Ben je nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe smaken? Wil je meer weten over de toekomst van ons eten, eten uit eigen stad en dineren op de spannendste plekken? Kom dan naar het Food & Design Festival met onder meer de Local CityFoodMarket, Workshops en Lectures in de De Mengfabriek en het Werkwarenhuis op terrein Tramkade Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Eetcultuur van de toekomst

In de rauwe spoorzone aan de rand van de stad onderzoekt Den Bosch al experimenterend samen met publiek het eetgedrag en de eetcultuur van de toekomst. Kijken naar, proeven van, samen maken, beleven en leren over de mooie dingen die kunnen ontstaan in het onverwachte.

Eten uit eigen stad

Proef de smaakvolle verse producten van onze lokale leveranciers. Boeren, brouwers en telers uit de omgeving vertellen met passie hun inspirerende verhalen. Er is live muziek en verschillende topkoks vertellen over hun gerechten en food professionals laten zien wat nu wel en niet goed is voor de wereld.

Eten op de spannendste plekken…

Het Werkwarenhuis en de Mengfabriek, gelegen op terrein Tramkade, in de spoorzone van Den Bosch, is uniek gelegen. Op een rauw industrieel historisch fabrieks-complex vlakbij het CS kun je dineren in de kas, op daken met uitzicht op de stad, in voormalige silo’s en kraan aan het water.

VERS Academy is onderdeel van het Food & Design Festival.
Een uitwisseling tussen Brabantse steden voor verdieping en beleving rond food.